суббота, 27 апреля 2013 г.

Kuidas saada häkkeriks


http://www.catb.org/~esr/faqs/hacker-howto.html#why_this

Artiklis Raymond ütleb, kuidas ja kes võib saada häkkeriks. Esimeses osas ründaja on kirjeldatud kui populaarne isik Interneti-keskkonnas. Tavaline häkker - on programmeerija, kes sai häkkida panka või varastada sõjalise saladokumente.
Viidates artikliled, kui inimene teab, kuidas arendada ja ta on populaarne, siis ta on juba häkker. Häkker näeb programmi sisu, selle loodus, nagu nt. muusikud või arhitektid. Sageli võrreldake hackerid ja crackeid nagu sama isik. Hackerid ehitavad ja crackerid hävitavad.

Tegelikult, et häkkeriks saada tahes valdkonnas, tuleks raske töötada. See nõuab teadmisi, deduktsiooni, praktikat. Selleks, et programmeerija saaks saada häkkeriks, peab täitma mitmeid nõudeid.
- Õppida kuidas programm töötab
- Kasutada Unix süsteemi.
- Teada WWW ja HTML
- Välja õpida inglise keelt

Et olla hea häkkeriks, on vaja
- Kirjutada programmi
- Kirjutada kasulikke artikleid sel teemal
- Arendada ja edendada häkkeri kultuuri.

Ma olen nõus osaliselt selle punktidega. Ükskõik kui palju artikleid on kirjutanud , ükskõik kuidas arendaja on tuntud oma kogukonnas. Minu arvates, kui programmeerija saab häkkida kellegi arvuti või mingi programmi, ja tal on teadmisi ja kogemusi, et seda teha, siis võib juba nimetada teda häkkeriga.

Комментариев нет:

Отправить комментарий