воскресенье, 19 мая 2013 г.

Eile, täna, homme


Niisiis, uus prognoos - kuidas Internet muudab lähiajal? Võimalused Oluliselt suurendavad selleks, et koguda, analüüsida ja levitada andmeid. Termin on selle jaoks - "Asjade Internet". Sest rohkem inimesi alustab kasutama Internetti.

Umbes kolmandik kõik kättesaadavad andmed salvestatakse juba üsna populaarsed "Cloud Computing" keskkondades või edastatakse nende kaudu. Nad annavad 20% kogu maailma sissetulekust. Tänase tehnoloogia abil, nt "Google Glaas", igaüks võib saada lavastajaks. Ringhääling läheb inimeste igapäevaelust. Sul on võimalik jälgida kõike, mis inimene teeb reaalajas Youtube kanaalis.

Ülikoolid kaotavad oma tähtsust. Online kaugõpe on populaarsem tulevikus. Ettevõte laiendavad, mis teevad professionaalsel tasemel online-kursused  (nt. Youtube kanal: thenewboston). Kursuse lõpetamise pärast antakse tunnistusi, mille tähtsus on suurem või võrdselt lõputöö.

Televisioon kaob. Arvuti asendab TV. Umbes 5 - 10 aastat pärast igal inimesel on 6 internetiühendust. Interneti traafik kasvab tugevalt. Sellise tohutu hulga andmete analüüsi pärast, usun, et on võimalik närvivõrgu treenida sellise tasemeni, et võiks teda kastudada igapäevases elus nagu isiklikku assistenti. Ootan huviga, kuidas Intenet muutab ära.

Комментариев нет:

Отправить комментарий