суббота, 11 мая 2013 г.

Pettuste tüübid Internetis

Hetkel on päris palju pettust Internet. Ma püüan rääkida, millised peamised petmise viisid levivad Internetis.

1. Maagiline rahakott.
See on kõige populaarsem petmise viise võrgus. Mõtte on selles, et inimene postib teavet sellest, et avastas maagilise rahakotti. Kui panna raha selle rahakotti peale võib saada rahasumma kaks-kolm korda rohkem. On võimalik, et väike summa edestamisel rahakott tagastab mingi tulu.

2. Reklaamide tasuline vaatamine
Ühe sõnaga - Vaata reklaamid raha eest - uus moodne pettuse tüüb.
Veebilehte suur hulk pakkub vaatama reklaamivideot raha eest. Peaaegu kõik need pakkumised on pettus. Lõppus sul ei tohi  raha välja võtta, kui jõuad minimaalset summat. Ära raiska oma aega.

3. Pärand kauge sugulasest.
E-posti või tavaposti teel saadetakse kirjet, milles märgitakse, et olete võitnud suure rahasumma, või te olete pärinud maja Londonis :). Et saada võita te peate saatma väikese rahasumma mingi teenuse eest.

4. SMS pettus.
On mõned leheküljed, kus saab registreerida ainult sellel juhul, kui anda oma telefoni number, kuhu väidetavalt pidi tulema kood registreerimiseks. Aga kui kood ei saabu 5 minuti jooksul (ja ta ei tule kindlasti), siis kasutaja peab ise saatma SMS teatud numbrile. Ära tee seda! See saatnud SMS maksab palju summa (5-10 euro).

Комментариев нет:

Отправить комментарий